Tip Wetenschappelijk Adviseur
Tip Wetenschappelijk Adviseur

Grote ambities op het vlak van voeding vereisen specifieke middelen en inspanningen. Daarom hebben we in 2008 de krachten gebundeld met het Riddet Institute in Nieuw-Zeeland om een team van deskundige gezondheidsadviseurs van wereldklasse te creëren.Het Riddet Institute is een door de overheid gefinancierd onderzoekscentrum met een befaamde internationale reputatie en daarom de perfecte partner voor ons gezondheids- en voedingsonderzoeksprogramma.

Het belangrijkste doel van de SAB is ervoor te zorgen dat alle Zespri-onderzoeksprojecten onafhankelijk worden beoordeeld door ervaren en gerespecteerde wetenschappers op het gebied van voedingsgezondheid. Naast het afstemmen van projecten op de algehele gezondheidsstrategie van Zespri, herziet de SAB protocollen om de geloofwaardigheid te verifiëren van het wetenschappelijke team dat het onderzoek verricht.

meeting.jpg


Hieronder vind je meer informatie over de leden van de SAB, die elk zorgvuldig zijn uitgekozen vanwege hun bijdrage aan onze voedings- en gezondheidsactiviteiten. Samen dekt de expertise van het team het volledige bereik van de wetenschappelijke doelen van Zespri, inclusief laboratoriumonderzoek, diermodelonderzoek en klinische proeven op mensen.

leden van de wetenschappelijke adviesraad

lees meer over de wetenschappelijke activiteiten van zespri